Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

12 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + vyúčtovatelné zálohy za služby a energie 4.462,- Kč + internet

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 36 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 12073
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 43 m²

Popis nemovitosti

Hledáte k pronájmu útulný byt v dispozici 1+kk v klidné lokalitě s výbornou dostupností městské veřejné dopravy? Tento byt se nachází na ulici Brožíkova v městské čtvrti Brno-Lesná, tedy jen pár minut chůze od zastávky autobusu Slavíčkova a nedaleko od zastávky tramvaje Čertova rokle, což zajišťuje pohodlné spojení do centra i dalších částí města. K nastěhování bude od 01. června 2024!

Bytová jednotka o výměře 36 metrů čtverečních se nachází v 1. nadzemním podlaží. Byt se skládá z předsíně, ze které se dostaneme do obytné části. Kuchyně je pomyslně oddělená a je zařízena kuchyňskou linkou s elektrickou troubou s plynovým sporákem, digestoří a lednicí s mrazákem. Z obytné části je přístupná zasklená lodžie o výměře 5 metrů čtverečních. Koupelna je přístupná z předsíně a je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, skříňkou se zrcadlem a přípojkou na pračku (pračka nebude součástí nájmu). WC je v koupelně. Pro uložení Vašich osobních věcí je dispozici také šatna, která se nachází přímo v bytě a sklepní kóje v 1. podzemním podlaží. Byt se pronajímá jako nezařízený, tudíž si jej můžete vybavit podle svých vlastních představ.

Měsíční nájem činí 12.500,- Kč + vyúčtovatelné zálohy za služby a energie 4.462,- Kč (145,- Kč služby spojené s provozem objektu + 3.277,- Kč služby spojené s užíváním jednotky + 910,- Kč elektřina + 130,- Kč plyn) + internet si Nájemce řeší sám po vlastní ose. Požaduje se vratná jistota ve výši dvou měsíčních nájmů, tj. 25.000,- Kč. Provize za zprostředkování je 16.962,- Kč + DPH 21 %.

V centru Lesné se nachází pošta, lékárny, restaurace a supermarkety, které nabízí možnost pohodlného nakupování. Výhodou je také poliklinika, která sdružuje lékařské ordinace všech zaměření pod jednou střechou. K volnočasovým aktivitám je možné využít krytého plaveckého bazénu či navštívit posilovnu. Samozřejmostí je již zmíněná vynikající dopravní obslužnost, kterou zajišťují tramvajové linky či autobusové spoje. Pokud vlastníte auto, není nic jednoduššího než se napojit na hlavní tah a během pár minut se pohodlně přesunete do středu města.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (71)
small left
small right