Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

15 152 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 62 m²
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 2294
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Ideální byt pro každého, kdo hledá moderní bydlení v žádané lokalitě brněnského Juliánova. Byt o velikosti 59m2 (bez balkónu) prošel v roce 2015 kompletní rekonstrukcí, při které došlo k výměně koupelny, toalety i kuchyně za nové. Majitel dále kvalitně rekonstruoval podlahy a přidal prostorné vestavěné skříně do předsíně. Není tedy potřeba nic opravovat a stačí se rovnou nastěhovat a bydlet.

Byt je navíc skvěle dispozičně vyřešen - vstupuje se právě do rekonstruované předsíně, toaleta je od koupelny oddělena a pokoje v bytě jsou neprůchozí.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně trouby, lednice,sporáku a digestoře. Dále potom vestavěné skříně, postel, samostatná skříň, stůl, židle, křeslo, pohovka a další.. (viz. fotografie).

Dům prošel také revitalizací v roce 2007, kdy došlo k rekonstrukci společných prostor, fasády, oken a balkonů, vše je tedy ve skvělém stavu. V okolí najdete přírodní památku - Bílou horu, spoustu zeleně ale i základní školu, koupaliště nebo obchody (Tesco) a služby.

Byt není vhodný pro psy a kočky a majitel preferuje nájemníky bez dětí.

Nájem činí 15.152,-Kč + 4.848,-Kč energie a služby, celkem tedy 20.000,-Kč/měsíčně. Taktéž je nutné uhradit kauci ve výši jednoho nájmu a provizi ve výši jednoho celkového nájmu + DPH.

K nastěhování od 1.7.2024

V případě zájmu prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (31)
small left
small right